Una intensa temporada

27 de septiembre de 2014

La temporada estiuenca està sent de molta activitat pels Sandungueros, ja que enguany tenim la fortuna de poder animar un bon nombre de noces i esdeveniments de molta qualitat, a diferents hotels i localitzacions d'autèntic luxe.  Tot això sense haver deixat de banda l'organització des Festival +KSamba 2014 a Lloseta, ni tampoc els preparatius per s'Internatioles Samba Festival a Coburg, les quals són dues fites importantíssimes del calendari Sandunguero.

 

El +KSamba arribà enguany el dissabte 28 de juny. El matí poderen gaudir més de 100 persones dels tallers de percussió afrobrasilera, una master class a càrrec d'en Marivaldo Paim (Ilê Aiyê),un taller de nivell mitjà amb en Pablo Ortiz (Carnavalia), i un per iniciació a la percussió amb en Toni Crespí, professor dels Sandungueros. Hi va haver paella pels participants i seguidament el 3r fòrum de batucades.

Els Sandungueros junior encetaren el capvespre, i acte seguit el passacarrers amb la participació de més de 20 batucades arrel de Mallorca. L` arribada era dins els Jardins del Palau d` Aiamans amb l`actuació de Carabassamba Rio Show, Batucada Terraroja, Showtime con Mila, Coco Malangâo (Madrid), i els Sandungueros.

Com diuen en bon mallorquí sense rampa als dits, férem maletes cap a Coburg, Alemanya. Enguany, 39 persones disfrutarem d´aquest Festival Internacional de Samba. Un esdeveniment que tornà a reunir a més de 200.000 persones, 3000 sambistes i 100 grups. És el cinquè any consecutiu i de ben segur que no serà el darrer, a les sis actuacions que férem vos podem assegurar que ho donarem tot: al.legria, energia, moviment, color i power.

 

Ja de tornada a Mallorca i sense temps per descansar, assistírem al Fes-T-Krack d'Alaró, un èxit de participació i organització de la ma dels nostres amics de Batukrack. D'aquí uns dies tornarem a pujar a l'escenari durant la celebració des Salbatuka'm a la Colònia de Sant Jordi, dia 1 d'agost.

Es ritme no s'atura, durant el més d'agost continuarem animant algunes noces i actes privats, i per setembre ens podreu trobar a l'ELLA International Lesbian Festival, també a Mallorca.

 

En definitiva, una intensa temporada que estam disfrutant a tope!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Publicaciones recientes
noviembre 16, 2023
agosto 31, 2023
febrero 21, 2023
noviembre 16, 2022