Sandungueros Viajeros

29 de septiembre de 2015

Aquest estiu els Sandungueros estam molt actius a nivell de viatges. Com ja és tradició, per sisè any consecutiu hem participat al Festival Internacional de Samba a Coburg, l'esdeveniment més important al voltant de la Samba a tot el món, després dels Carnavals de Rio i Bahia.

En aquesta ocasió hi han participat més de 3000 sambistes i 200.000 visitants. Per nosaltres ha estat un autèntic privilegi poder tocar als escenaris d'aquesta magnífica ciutat, que durant tres dies es transforma en "el Woodstock de la Samba" a Europa. Hem tornat entusiasmats i agraïts amb la bona acollida i el creixent nombre de seguidors que ens trobam a Baviera cada Juliol :)

I sense temps per recuperar-nos, partírem cap a França al 8è Festival Samba al País. Els amics de Houba Samba Rock ens convidaren a aquest encantador festival de música a Occitània, que es duu a terme al petit poble de Montricoux, al Chateau de Marcel Lenoir. Un "mescladís" de músiques amb la participació de grups procedents de llocs tan diversos com Canadà o Itàlia. Gràcies Houba per fer-nos sentir com a casa.

Dues experiències inoblidables que ens animen a seguir fent feina per dur es nostre power Sandunguero per tot arreu.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Publicaciones recientes
noviembre 16, 2023
agosto 31, 2023
febrero 21, 2023
noviembre 16, 2022