Sandungueros per Alaior

Imagen Sandungueros por Alaior
23 de agosto de 2016

Els passats dies 13 i 14 d'agost vam tenir la fortuna d'animar les festes de Sant Llorenç del poble d'Alaior, a Menorca. La Banda de Cornetes i Tambors d'Alaior ens va convidar a aquesta fabulosa festa i ens van tractar d'allò més bé: un deu a l'organització i a l'afectuosa rebuda d'aquest grup, amb en "Jota" al capdavant deixant-se sa pell perque ens sentíssim millor que a casa.

Pràcticament tot es nostre Bloco viatjà cap a Menorca i la marxa començà al ferry, on no ens poguérem resistir de tocar un parell d'avenides poc abans d'arribar a Ciutadella. Després de dinar, participàrem a un bonic passacarrers amb les bandes municipals i les colles de gegants, just abans de que es donés es "sus" a les festes amb es primer jaleo.

Després d'això qualcades i caragols espectaculars amb els Sandungueros donant-ho tot pes poble, un poc de marxa nocturna i al dia següent passejada pes poble acompanyant a caixers i cavalls. I en acabar les qualcades, es moment estelar de "sa Samba" amb la banda del Migjorn a la plaça central, simplement una locura.

El millor per nosaltres arribaria diumenge cap a les 20:30h, quan va començar la desfilada de gegants i carrosses on nosaltres participàvem. Milers i milers de persones abarrotaven Alaior, animant-nos sense aturar, emocionant-nos a cada pas i fent que treguéssim forces per amollar sa nostra energia durant més de tres hores. Una experiència increible pels Sandungueros Bloco, amb un públic i una festa inmillorable.

Esperam que hi hagi sa possibilitat de tornar l'any que ve! Visca Sant Llorenç!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Publicaciones recientes
noviembre 16, 2023
agosto 31, 2023
febrero 21, 2023
noviembre 16, 2022