Samba Fun Project

5 de abril de 2015

El passat mes de Març els Sandungueros vam participar a la convenció d'una gran empresa multinacional que va triar Mallorca per reunir-se i dur a terme diferents activitats amb l’equip.

Els vam proposar realitzar es nostre Samba Fun Project, un microtaller de Samba i ball afro pels 60 directius assistents a la convenció. Tot d’una es client ens va donar “el sus” la maquinària Sandunguera es posà en marxa per definir es vestuari dels participants, el qual es va preparar específicament per aquesta activitat.

Es tractava d’entrar per sorpresa i a tot ritme al lloc que el client va triar per sopar. Després de l’impacte inicial, els conduírem a una sala on havíem disposat instruments per tots. L’objectiu consistitia en formar un autèntic bloco, en poc més d’una hora i amb secció de ball incluïda. Tot va sortir a la perfecció: en Jayme Altaz va conduïr un taller de ball afro amb part dels participants mentres els Sandungueros montàvem un Reagge marxós amb la resta.

Després ens vam juntar per donar-ho tot tocant i ballant plegats. Va ser una experiència realment guapìssima tant per ells com per nosaltres, i en acabar ens van deixar molt clar que no recordàvem una activitat millor. Abans d’anar-nos els vam obsequiar amb uns minuts de show Sandunguero amb molt de power i ens despedírem feliços d’haver fet una bona feina.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Publicaciones recientes
noviembre 16, 2023
agosto 31, 2023
febrero 21, 2023
noviembre 16, 2022