+KSamba Festival – 28 i 29 de juny 2013

15 de mayo de 2013

L’any 2013 els Sandungueros Samba Club celebram el nostre desè aniversari, una fita molt especial per al nostre grup. Aquests deu anys de vida deixen constància davant el públic en general, i davant nosaltres mateixos, que hem assolit un grau de maduresa artística, musical i de grup cohesionat que bé mereix una celebració especial: el Festival +KSamba!

Amb aquest raonament es va començar a perfilar una idea que així com ha anat prenent forma ha tornat de cada vegada més ambiciosa i agosarada fins esdevenir en un projecte sense precedents a Mallorca; un Festival de batucades que hem batejat amb el nom de +KSAMBA, un projecte transversal, integrador i d’una repercussió expansiva gràcies a la participació de la majoria de batucades de Mallorca i a la crida que farà l’assistència de ZALINDÊ, el grup de batucada de samba de Bahia més important d’Europa.

Si t´agrada sa batucada i sa festa, ja saps on has d´anar! A Lloseta!

Programació del Festival: 

Divendres 28 de juny:

21:00 > Passacarrers de TOTES ses batucades de Mallorca (concentració a l’Avinguda del Cocó).

23:30 > Al Palau d’Aiamans, concerts de PACHAMAMA, CONIA 63, MOS CUBA’M i festa amb DJ BOLAO.

Dissabte 29 de juny:

20:00 > Nit de tapes pels bars de Lloseta (bars adherits: L´Altura, Sa Taverneta, Sa Bodega Ibañez ,Bar Bestard, Bar Toni i Celler de Sa Plaça). 23:00 > Al Palau d’Aiamans, concerts de TA! QUIRIKITÁ! BATUKADA TERRAROJA, CARABASSAMBA RIO, SANDUNGUEROS i ZALINDÊ (la primera batucada femenina de França!).

Esperam que aquest cap de setmana es sentin tambors a tota Mallorca.

Tots sou importants. Us esperam!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Publicaciones recientes
noviembre 16, 2023
agosto 31, 2023
febrero 21, 2023
noviembre 16, 2022