+KSamba Festival 2015 – 26 i 27 de juny

25 de abril de 2015

Arriba la tercera edició del Festival +KSamba de la ma dels Sandungueros!, els dies 26 i 27 de Juny a Lloseta.  En aquesta ocasió es Festival obre ses portes a totes aquelles batucades de Mallorca, Península i Europa que hi vulguin participar.

 

La festa començarà divendres vespre amb una "Nit de Samba", on es programaran actuacions dels diferents blocos assistents per distint punts des poble. Serà una bona ocasió per "treure'ns sa toquera" i també per espipellar alguna cosa a ritme de samba.

 

Dissabte dematí tallers de màxima qualitat al Palau d'Aiamans, ni més ni manco que a càrrec de Marivaldo Paim (Ilê Aiyê), Roberta Paim (Zalindê) i Sean Tahiri (Mulêketú). Es tracta d'una ocasió única per aprendre de mestres de talla internacional. I en acabar els tallers paelleta pels assistents.

 

S'horabaixa Lloseta tronarà amb un gran Passacarrers amb totes les batucades, que acabarà en es Palau amb actuacions d'escenari: Carabassamba Rio, Batukada Terraroja, Showtime amb Jayme Altaz, Pachamama, Sandungueros i els Mûleketú, uns cracks guanyadors tres vegades del Concurs de Batucades de París.

 

I pels que tenguem més ganes de festa, tendrem es Teatre de Lloseta a disposició per continuar fins ben avançada sa nit. Igualment es batuquers que hi volguin dormir en es poble hi podran quedar en es poliesportiu durant tot es cap de setmana des festival.

 

Es Festival +KSamba 2015 torna enguany per acollir a totes aquelles batucades, de sa roqueta o d'afora, que tenguin ganas de tocar, d'aprendre i sobretot de passar-ho bé. Salut i +KSamba!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Publicaciones recientes
noviembre 16, 2023
agosto 31, 2023
febrero 21, 2023
noviembre 16, 2022