II Fòrum de Batucades

28 de octubre de 2013

El passat 26 d'octubre els Sandungueros acollirem el II Fòrum de Batucades de Mallorca. El Fòrum és un intersantíssim espai de trobada dirigit a directors/es i representants de cada batucada on poder posar en comú els nostres desitjos, problemes i inquietuds.

Durant la primera edició del Fòrum -duita terme en el marc del passat Festival +KSamba- va quedar palès que els batuquers som un col.lectiu nombrós, a prop de 800 persones a tota Mallorca, i que si estam units i en contacte seran molts els beneficis que obtindrem per les formacions que representam, i també per a tot el col.lectiu en general.

Aquesta segona edició comptà amb representats d'una quinzena de batucades arreu de l'Illa, i tractà temes tant diversos com la possibilitat de fer tallers conjunts, trucs i consells en l'elaboració de masses, proveidors d'instruments i parxes de comfiança, mesures per reforçar la comunicació entre nosaltres, comentaris respecte al catxé de les nostres actuacions... entre molts d'altres.

Ens despedirem amb el compromís de compartir amb totes les batucades el resum dels temes tractats, i acordant convocar un III Fòrum per principis de gener.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Publicaciones recientes
noviembre 16, 2023
agosto 31, 2023
febrero 21, 2023
noviembre 16, 2022