Blog

Noves incorporacions 2023-2024
31 August, 2023

📣 ATTENTION: WE’RE INCORPORATING NEW MEMBERS!

🥁If you’re interested in joining a social project with great potential and a lot of positive energy, you now have the opportunity to be one of the few additions that the Sandungueros will be making in September.

👍 Contact us, and let’s talk about it!

SANDUNGUEROS COBURG EDITION 2023 (1080 × 1920 px)
5 July, 2023

¡Un año más tenemos el placer de anunciar nuestra participación en el Festival Internacional de Samba en Coburg! Después de la primera invitación en 2011, estamos agradecidos de poder decir que esta será la undécima edición de la que disfrutamos. Llenos de energía e ilusión, estamos preparados para darlo todo en los escenarios de Coburg y vibrar juntos.
Quieres conocer nuestra programación de tocadas? Continúa leyendo 🥁🙌🏻

Foto carnaval Lloseta 2023
21 February, 2023

El Carnaval de Lloseta va començar el 1980 com una festa popular organitzada per Miquel Bestard i el seu grup d’amics. D’un esdeveniment petit, ha crescut fins a convertir-se en una tradició que desperta l’esperit competitiu de la gent. Ara hi participen més de 15 grups, incloent-hi els Sandungueros, un grup de percussió que ha estat connectat al Carnestoltes des del seu inici.

Tocada de Nadal 2022
1 December, 2022

Are you ready? Estáis preparados? Sind Sie bereit?

El 18 de diciembre tocamos en las calles de Palma de Mallorca mientras se encienden las luces de navidad. ¡Quedas invitad@!

On the 18th of December we will be playing in the streets of Palma de Mallorca while the Christmas lights are being switched on, you’re invited!

Am 18. Dezember werden wir in den Straßen von Palma de Mallorca spielen, während die Weihnachtsbeleuchtung eingeschaltet wird – Sie sind eingeladen!

Samba Team Building con Zivinig
16 November, 2022

Perquè no tot ha d’ésser fer feina! Les passades setmanes vam preparar un team building sorpresa per Ziving Inca. Ens hem trobat amb un equip magnífic que ha donat el millor! Junts hem vibrat aprenenent els ritmes afrobahians i descobrint tots els paral.lelismes que hi ha entre la nostra activitat i la feina amb equip.

Gràcies Go Consulting per comptar amb nosaltres i conduir aquesta activitat.

Enhorabona equipasso!

Nuevas incorporaciones
31 August, 2022
📣 ATENCIÓ: INCORPORAM NOUS MEMBRES!
🥁 Si et fa ganes incorporar-te a un projecte social, amb bona projecció i molta energia positiva, ara tens la oportunitat de ser una de les poques incorporacions que els Sandungueros farem a Setembre.
👍 Contacta’ns i en parlam!
Last entries
August 31, 2023
February 21, 2023
December 1, 2022
August 31, 2022