Blog

Sandungueros Poster CAS Cuadrado 2024 copia
19 December, 2023

We inform you that applications to participate in the ninth edition of the +KSamba Festival, which will take place on June 28 and 29, 2024, in Lloseta (Mallorca), are now open. The deadline for submitting applications is March 17, 2024.

Tocada de NADAL 2023
16 November, 2023

Are you ready? Estáis preparados? Sind Sie bereit?

El 17 de diciembre tocamos en las calles de Palma de Mallorca mientras se encienden las luces de navidad. ¡Quedas invitad@!

On the 17th of December we will be playing in the streets of Palma de Mallorca while the Christmas lights are being switched on, you’re invited!

Am 17. Dezember werden wir in den Straßen von Palma de Mallorca spielen, während die Weihnachtsbeleuchtung eingeschaltet wird – Sie sind eingeladen!

Noves incorporacions 2023-2024
31 August, 2023

📣 ATTENTION: WE’RE INCORPORATING NEW MEMBERS!

🥁If you’re interested in joining a social project with great potential and a lot of positive energy, you now have the opportunity to be one of the few additions that the Sandungueros will be making in September.

👍 Contact us, and let’s talk about it!

SANDUNGUEROS COBURG EDITION 2023 (1080 × 1920 px)
5 July, 2023

¡Un año más tenemos el placer de anunciar nuestra participación en el Festival Internacional de Samba en Coburg! Después de la primera invitación en 2011, estamos agradecidos de poder decir que esta será la undécima edición de la que disfrutamos. Llenos de energía e ilusión, estamos preparados para darlo todo en los escenarios de Coburg y vibrar juntos.
Quieres conocer nuestra programación de tocadas? Continúa leyendo 🥁🙌🏻

Foto carnaval Lloseta 2023
21 February, 2023

El Carnaval de Lloseta va començar el 1980 com una festa popular organitzada per Miquel Bestard i el seu grup d’amics. D’un esdeveniment petit, ha crescut fins a convertir-se en una tradició que desperta l’esperit competitiu de la gent. Ara hi participen més de 15 grups, incloent-hi els Sandungueros, un grup de percussió que ha estat connectat al Carnestoltes des del seu inici.

Tocada de Nadal 2022
1 December, 2022

Are you ready? Estáis preparados? Sind Sie bereit?

El 18 de diciembre tocamos en las calles de Palma de Mallorca mientras se encienden las luces de navidad. ¡Quedas invitad@!

On the 18th of December we will be playing in the streets of Palma de Mallorca while the Christmas lights are being switched on, you’re invited!

Am 18. Dezember werden wir in den Straßen von Palma de Mallorca spielen, während die Weihnachtsbeleuchtung eingeschaltet wird – Sie sind eingeladen!

Samba Team Building con Zivinig
16 November, 2022

Perquè no tot ha d’ésser fer feina! Les passades setmanes vam preparar un team building sorpresa per Ziving Inca. Ens hem trobat amb un equip magnífic que ha donat el millor! Junts hem vibrat aprenenent els ritmes afrobahians i descobrint tots els paral.lelismes que hi ha entre la nostra activitat i la feina amb equip.

Gràcies Go Consulting per comptar amb nosaltres i conduir aquesta activitat.

Enhorabona equipasso!

Nuevas incorporaciones
31 August, 2022
📣 ATENCIÓ: INCORPORAM NOUS MEMBRES!
🥁 Si et fa ganes incorporar-te a un projecte social, amb bona projecció i molta energia positiva, ara tens la oportunitat de ser una de les poques incorporacions que els Sandungueros farem a Setembre.
👍 Contacta’ns i en parlam!
4
31 August, 2022
📣 ATENCIÓ: INCORPORAM NOUS MEMBRES!
🥁 Si et fa ganes incorporar-te a un projecte social, amb bona projecció i molta energia positiva, ara tens la oportunitat de ser una de les poques incorporacions que els Sandungueros farem a Setembre.
👍 Contacta’ns i en parlam!
Workshop Mestre Memeu & Gilmario Marques #mesksamba
12 March, 2022

Atención! Ya podemos confirmar quienes serán los Mestres encargados del workshop en el Festival +KSamba 2022. Es un placer anunciar directamente desde Salvador de Bahia a Mestre Memeu y Mestre Gilmario Marqués! Dos estrellas de Olodum en Lloseta!

Permaneced atentos, pues las plazas son muy limitadas; pronto compartiremos más información sobre las vías de inscripción.

1 i 2 de Juliol: +KSamba Festival 2022
26 January, 2022

(English Below) Els Sandungueros Samba estam encantats de convidar-vos a la vuitena edició del Festival Internacional +KSamba a Lloseta (Mallorca), de l’1 al 2 de juliol de 2022! Un any especial per a moltes raons, una d’elles és que feim 20 anys!! En breu actualitzarem tots els detalls de l’event!

(English Below) Los Sandungueros Samba estamos encantados de invitaros a la octava edición del Festival Internacional +KSamba en Lloseta (Mallorca), del 1 al 2 de julio de 2022! Un año especial por muchas razones, una de ellas es que cumplimos 20 años! Permaneced atentos a la programación que en breve actualizaremos! Nos vemos en breve!

(English) Sandungueros Samba group is delighted to invite you to the 8th annual +KSamba International Festival in Lloseta (Mallorca), from 1st to 2nd of July, 2022! A very special year for a lot of reasons, our 20th anniversary being one of them! Pay attention to the program as it’ll be updated soon! See you soon!

Incorporam caixistes
2 September, 2021

ATENCIÓ CAIXISTA!

Si et fa ganes incorporar-te a un projecte social, amb energia positiva i molta projecció, ara tens la oportunitat  de ser una de les poques incorporacions que farem a Setembre. Contacta’ns i en parlam!

incorporam-caixistes-temporada-2021-2022
2 September, 2021

ATTENTION CAIXAS!

If you want to join a fun project, with positive energy and a lot of potential, now you have the opportunity to be one of our new members -starting in September 2021-. Contact us!

Som TikTokers!
14 April, 2021

Saps que ja tenim TikTok?

Segueix-nos aquí i deixa’t contagiar pes bon rollo:

Incorporam nous instruments gràcies a Ortolà i Izzo-Timbra Top Percusión
15 January, 2021

🥁Han arribat reforços!
Moltes gràcies Ortola,  Izzo Musical Instrumentos e Acessórios y TIMBRA Top Percussion per aquest enviament. Estam amb moltes ganes de tocar-los aviat.

🥁 Ya tenemos nuevos instrumentos!
Muchas gracias Ortola, Izzo Musical Instrumentos e Acessórios y TIMBRA Top Percussion por el envío. Tenemos muchas ganas de tocarlos pronto.

🥁 New instruments arrived!
Many thanks to Ortola, Izzo Musical Instrumentos e Acessórios and TIMBRA Top Percussion. We are looking forward to play them soon.

Obertes inscripcions als Sandungueros
5 September, 2020
La batucada Sandungueros Samba és un projecte nascut a Lloseta que compta amb 18 anys de trajectòria. Ens defineix la il·lusió pel que fem, l’esperit inquiet i el compromís amb el grup.
Assajam cada dimarts a les 20h al Teatre de Lloseta. Per formar part d’aquesta família no és necessària experiència musical prèvia, ni comptar amb instrument propi, només compromís amb els assajos i disfrutar de l’experiència musical i social.
Durant el mes de setembre convocarem a les persones interessades a una reunió informativa on presentar-nos millor, i resoldre tots els dubtes. A l’octubre tenim previst iniciar els assajos amb les noves incorporacions.
Així que, si t’agrada la batucada i vols conèixer millor el projecte dels Sandungueros Samba, et demanam que ens deixis les teves dades en el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu.
Inscripcions als Sandungueros Juniors
5 September, 2020

T’agrada sa batucada?

Els Sandungueros incorporam nous membres a la nostra formació de Juniors! Obrim inscripcions per nins i joves (de 6* a 16 anys) amb ganes d’aprendre a tocar percussió i passar-s’ho bé fent nous amics.

Assajam cada dimarts a les 18h al Teatre de Lloseta. Els assajos començaran al mes d’octubre.

Si estàs interessat/interessada contacta amb nosaltres i et convocarem a una reunió informativa durant el mes de setembre.

Contacte per whatsapp al tlf. 628 022 014

T’esperam!

*Nascuts l’any 2014

Hem tornat!
10 June, 2020

We are back! 📢

Hem tornat! 🥁

Volvemos!🤩

#joemquedoacasa
24 March, 2020
Són dies excepcionals i et volem desitjar de tot cor que “tot anirà bé”.
Aquest és el nostre missatge per tu: Don’t worry be happy!
Molta salut

 

40 anys de sa Rua de Lloseta
24 February, 2020

Un any més, hem pogut gaudir d’una RUA increïble. El nivell de tos els grups és simplement impressionant. Estam orgullosos de formar part d’aquest esdeveniment que cada any suma més i més expectació. Enhorabona a tots els participants!!! Visca sa Rua de Lloseta!! Per molts d’anys!!🎂🎂🎂40!! Happy Birthday!!!

 

VI Convivències Sandungueres
3 February, 2020

Aquest passat cap de setmana hem gaudit de ses tradicionals Convivències dels Sandungueros, a sa casa de Colònies de S’Olivaret a Alaró.

Durant aquesta trobada, els Sandungueros aprofitam per mantenir una sèrie de reunions internes dins els diferents equips de feina des grup. També exposam novetats i ens posam al dia de la planificació de sa temporada.

Tot això dins un ambient alegre i de germanor, que ha de servir per reforçar els vincles socials i d’amistat que ens uneixen, i que donen sentit a sa nostra activitat. Una oportunitat, a més, perque els darrers nouvinguts puguin conéixer millor a la resta de membres des grup.

Sense dubte una experiència intensa, amb un resultat inmillorable!

Bones festes!
21 December, 2019

🌲🎁 Happy Holidays! 🎁🌲
🌲🎁 Felices Fiestas! 🎁🌲
🌲🎁 Bones Festes! 🎁🌲
🌲🎁 Frohe Feiertage! 🎁🌲
🌲🎁 Boas Festas! 🎁🌲

inscripcions-2019-2020-mandy
21 August, 2019

T’AGRADA SA BATUCADA?

Ara pots incorporar-te a sa nostra família Sandunguera! Obrim inscripcions pels nous Sandungueros Juniors (nins i joves) i Sandungueros Bloco (adults).

Si vols formar part d’un projecte molt social, ple de ritme, vine a sa reunió informativa!

Serà es proper dimarts dia 17.09 a les 19h (juniors) i a les 19:30h (nous adults)

T’esperam!

6247695bilderslider-detail1tact5eqhqdq
15 July, 2019

Los Sandungueros hemos podido acudir nuevamente al 28º Internationales Samba-Festival en Coburg: una experiencia única.

Cada año, durante el segundo fin de semana de julio, este festival atrae a unos 200.000 visitantes a la ciudad y 3000 sambistas.

fiesta-moscari
19 May, 2019

Dear Sandugueros,

You were amazing! You have so much power, energy and fun in what you are doing, THANK YOU SO MUCH.

There were some guests who cried, they told me. Because your music is so touchy and ful of emotion.

It was the best present I made to my husband ever.

THANK YOU, Catrin – for ever yours!

47043240844bdb4d603a8o
7 May, 2019

Los Sandungueros hemos participado en un evento corporativo de altísimo nivel, el Con-X, la primera conferencia anual sobre turismo e innovación organizada por TravelgateX, la cual ha reunido a más de 300 asistentes de mucha relevancia en el sector turístico, y representantes de empresas como Google, Alibaba, Rakuten, Expedia y Hotelbeds, entre otras.

El evento se celebró en la imponente finca de Son Termens, y los Sandungueros nos ocupamos de “energizar” a los participantes después del almuerzo. Contamos este día con nuestro gran amigo Jayme Altaz, con quien es un lujo compartir bolo.

Nos vamos muy contentos con todos los comentarios que hemos recibido en las redes sociales sobre nuestra actuación! y orgullosos del fantástico trabajo en equipo que hay detrás de la preparación de un bolo importante como este!

poster-aainjaa
21 April, 2019

¿Pensando en venir a Mallorca a disfrutar de buena samba & batucada? Os dejamos más información del Festival +KSamba 2019

whatsapp-image-2019-02-02-at-193337
3 February, 2019

Enguany hem tornat a gaudir plegats de les V convivències Sandungueres, una activitat “Sandus Only” que suposa una trobada de germanor i diversió.

Com ha convidat especial, vam comptar amb en German de la companyia Trampa Teatre, un grup professional d’improvització que ens va fer riure molt sortint de la nostra zona de comfort.

Ara bé, no podem contar massa més perque “el que passa a ses convivències es queda a ses convivències!” ;)

festival-ksamba-2018
22 December, 2018

(ENGLISH BELOW) Los Sandungueros Samba estamos encantados de invitaros a la sexta edición del Festival Internacional +KSamba en Lloseta (Mallorca), del 29 de junio al 1 de julio 2018.

sandungueros-poster-2019-enreducido
17 December, 2018

(ENGLISH BELOW) Los Sandungueros Samba estamos encantados de invitaros a la séptima edición del Festival Internacional +KSamba en Lloseta (Mallorca), del 28 al 30 de junio 2019. Una magnífica excusa para disfrutar del verano en Mallorca a todo ritmo.

(ENGLISH) The Sandungueros Samba group is delighted to invite you to the 7th annual +KSamba International Festival in Lloseta, Mallorca, from the 28th to 30th of June, 2019. What a great excuse to come and enjoy the Mallorcan Summer in full rhythm and movement.

inscripcions-2018-2019-aina
3 September, 2018

T’agradaria formar part dels Sandungueros? Ara obrim inscripcions per les noves incorporacions als Sandungueros Juniors i Sandungueros Bloco.

Si t’atreu la percussió i t’agrada divertir-te en equip, ara tens la oportunitat de formar part dels Sandungueros Bloco. Aquest grup d’adults assaja cada dimarts a les 20h al Teatre de Lloseta.

I per nins i joves també oferim una activitat social i molt entretenguda, els Sandungueros Juniors. Aquest grup assaja els dilluns de 16h a 17h al Teatre de Lloseta.

Si vols saber més, la reunió informativa és dimarts 11.09 a les 19:30h (Juniors) i 20h (Bloco) al Teatre de Lloseta.

T’esperam!

copia-de-19-1
27 November, 2017

Este pasado fin de semana compartimos un taller flipante con Silvia Garcías, fundadora de Inspiragenios y ex componente de Mayumana.

Con ella hemos tomado consciencia de la energía que puede desprender nuestra propia expresión corporal.

¡Gracias Silvia por acompañarnos en nuestro camino de crecimiento como grupo!

whatsapp-image-2017-07-19-at-085027
21 July, 2017

Las formaciones Sandugueros de Lloseta y Carabassamba de Muro han participado en el festival internacional que se celebra anualmente en la ciudad de Coburg y atrae a unos 200.000 visitantes.

El Festival Internacional de Samba de Coburg es un acontecimiento de gran alcance. Los grupos de percusión mallorquines han brillado con luz propia en un festival que cuenta con la participación de unos 3.000 sambistas de las mejores escuelas y batucadas de toda Europa.

Cartel Quinta edición de +KSamba Festival
15 June, 2017

Lloseta acoge el Festival internacional de samba y batucadas. Más información actualizada en el evento de Facebook

  • Lloseta se convierte en capital internacional de samba y batucada, pues acoge el Festival +KSamba, la mayor concentración de batucadas a nivel nacional.
  • Mestre Memeu, Director de OLODUM, la banda de Samba Reggae más importante del mundo, grupo que además ha tocado junto a Michael Jackson o Paul Simon, estará en Lloseta.
  • Mallorca cuenta con 60 grupos de batucadas y más de 1.200 miembros registrados, es uno de los lugares con mayor concentración de percusionistas de batucada.
poster2017defmemeuen
22 January, 2017

Los Sandungueros Samba estamos encantados de invitaros a la quinta edición del Festival +KSamba en Lloseta (Mallorca), los días 30 de junio y 1 de julio. Una magnífica excusa para disfrutar del verano en Mallorca a todo ritmo.

Próximamente os iremos informando de la programación. Estad atentos, porque esta edición contará con la presencia de MESTRE MEMEU de OLODUM (quien ofrecerá un interesantísimo workshop) y disfrutaréis por supuesto de actuaciones de primer nivel internacional.

Si formais parte de una batucada y os apetece tocar en Mallorca en verano, contactad con nosotros cuanto antes. El festival tiene entrada gratuita y hay posibilidad de alojamiento para las batucadas que os desplacéis durante los días del evento.

Salud y +KSamba!

20160708-dscf8495
29 November, 2016

After Hours…Batucada

Miguel Angel Villalonga is one of our “caixas” and also responsible for “Sandungueros Bloco Band”.  In this interview he talks  about his great passion and explains what makes this hobby so unique for him.

13690867102085570355565476683674860701802028n
5 November, 2016

Els Sandungueros arrancam la temporada 2016-2017 amb molta força i il.lusió renovades.

Enguany comptam amb algunes millores importants a nivell d’estructura. Movem el dia d’assaig des Bloco al dimarts perque les dues formacions (Bloco i Show) puguin fer assajos conjunts de manera setmanal. A més, en Dani Torres passa a asumir tota la Direcció Musical dels Sandungueros: tant Show, Bloco como Juniors, i tendrà el suport de na Baby als Juniors i en Miquel Àngel en es Bloco.

Serà una temporada on treballarem fort la part musical i d’espectable, però tenint molt present la part social que ens mou a juntar-nos assaig rere assaig. Com a reptes, esperam participar en una festa de Carnaval de Lloseta inoblidable, un +KSamba 2017 massiu i de qualitast, i tornar a Coburg a donar el millor que tenim. Si és possible, ens agradarà fer alguna sortideta més de Sa Roqueta per escampar es ritme Sandunguero a noves localitzacions.

Contam per tot això amb reforços importants, ja que prop de deu nous membres s’han volgut sumar al moviment Sandunguero.

Aquesta temporada pinta bé, ens acompanyes?

inscripcions-2016-2017-magda-bestard
12 September, 2016

Ens agraden les persones com tu, plenes de ritme i d’entusiasme, que saben passar-s’ho bé en equip i que entenen el que vol dir formar part d’un gran projecte com el nostre. Els Sandungueros Bloco incorporam nous membres i volem que tu siguis un d’ells. Assajam els dimarts de 20h a 21:30h.

I pels joves entre 7 i 16 anys que vulguin disfrutar amb amics de la percussió, també oferim una activitat divertida i social als Sandungueros Juniors. Assajam els dilluns de 17:30h a 18.30h

Si t’atreu la idea només cal que venguis a la reunió informativa, dia 26/09 a les 20h (Sandungueros Juniors) i a les 21h (Sandungueros Bloco).

T’esperam!

Imagen Sandungueros por Alaior
23 August, 2016

Els passats dies 13 i 14 d’agost vam tenir la fortuna d’animar les festes de Sant Llorenç del poble d’Alaior, a Menorca. La Banda de Cornetes i Tambors d’Alaior ens va convidar a aquesta fabulosa festa i ens van tractar d’allò més bé: un deu a l’organització i a l’afectuosa rebuda d’aquest grup, amb en “Jota” al capdavant deixant-se sa pell perque ens sentíssim millor que a casa.

Foto La gran festa de la samba a Mallorca
7 July, 2016

El Festival Internacional + KSamba és la major concentració de sambistas i batucades de les Illes i una de les més grans d’Espanya.

Els dies 1 i 2 de juliol Lloseta s’ha convertit en la capital de la samba amb motiu de la quarta edició del Festival + KSamba. Més de 35 Grups i 700 percussionistes han omplit aquest poble de ritme durant les més de 70 actuacions programades el cap de setmana del festival. Aquest Festival + KSamba 2016 ha reunit a grups provinents de França, Alemanya, i Regions Espanyoles Com Sevilla, Tavernes de la Valldigna (València), La Palma (Canàries), Sagunt (València)… a més d’una enorme representació de batucades de Mallorca i Menorca.

poster2016def2cat
31 March, 2016

Els dies 1 i 2 de juliol Arriba la quarta edició del Festival + KSamba, a Lloseta (Mallorca), amb gran presència de batucades de dintre i fora de l’Illa.

Els blocos assistents podran actuar en diferents punts del poble, aprendre als tallers amb mestres de primer nivell i gaudir d’actuacions d’escenari molt potents. Sens dubte, una gran excusa per visitar Mallorca a l’estiu.

Si us ve de gust participar, podeu contactar amb l’organització a través de Facebook o al correu electrònic festival@sandungueros.com

iiconvivanciessandungueres
26 January, 2016

Els dies 23 i 24 de gener els Sandungueros hem viscut les  nostres II Convivències Sandungueres: una trobada “de concentració” per fer pinya, preparar-nos pels reptes que tenim per devant aquesta temporada però sobretot per passar-ho bé en grup.

 

Es lloc triat ha estat novament sa Casa de Colònies de s’Olivaret, un espai idílic als peus de sa Serra de Tramuntana. L’agenda venia completa d’activitats: taller de carnaval, concurs de tapes i ball, torrada, xerradeta en es foc, bauxa pels més marxosos i com no, temps per assajar. Es fi de festa l’hem celebrat amb una fideuà insuperable!

 

Dos dies de molt de riure en bona companyia!

1200611010871247579667081042708531800338369n
29 September, 2015

Arranca una nova temporada plena d’interessants novetats per nosaltres. En primer lloc estam molt contents de poder comptar amb en Dani Torres com a nou Director Musical dels Sandungueros, amb el suport d’en Samu Lozano que torna amb nosaltres com a segon Director. A més, el grup comptarà amb l’ajuda d’en Marc Ferré qui serà el responsable dels timbaos i continuarà amb la magnífica tasca que fa dirigint als juniors.

Al Sandungueros Bloco en Jorge Serrano continuarà com a Director, i s’incorpora com a segona Directora na Baby, un dels nostres joves talents! A la formació de dilluns també tendrem aviat algunes cares noves, ja que durant el més d’octubre hi haurà noves incripcions ja confirmades.

Per últim, i com a gran sorpresa d’enguany, els Sandungueros tendrem l’orgull d’estar apadrinats per na Roberta Paim de Zalindê, la Directora d’una de les millors bandes de Bahia d’Europa, qui ens visitarà frequentment directament de París per ajudar-nos a consolidar el nou projecte que encetam.

No cal dir que estam tots il.lusionadíssims!

img6582
29 September, 2015

Aquest estiu els Sandungueros estam molt actius a nivell de viatges. Com ja és tradició, per sisè any consecutiu hem participat al Festival Internacional de Samba a Coburg, l’esdeveniment més important al voltant de la Samba a tot el món, després dels Carnavals de Rio i Bahia.

En aquesta ocasió hi han participat més de 3000 sambistes i 200.000 visitants. Per nosaltres ha estat un autèntic privilegi poder tocar als escenaris d’aquesta magnífica ciutat, que durant tres dies es transforma en “el Woodstock de la Samba” a Europa. Hem tornat entusiasmats i agraïts amb la bona acollida i el creixent nombre de seguidors que ens trobam a Baviera cada Juliol :)

I sense temps per recuperar-nos, partírem cap a França al 8è Festival Samba al País. Els amics de Houba Samba Rock ens convidaren a aquest encantador festival de música a Occitània, que es duu a terme al petit poble de Montricoux, al Chateau de Marcel Lenoir. Un “mescladís” de músiques amb la participació de grups procedents de llocs tan diversos com Canadà o Itàlia. Gràcies Houba per fer-nos sentir com a casa.

Dues experiències inoblidables que ens animen a seguir fent feina per dur es nostre power Sandunguero per tot arreu.

poster2015defpeq
25 April, 2015

Arriba la tercera edició del Festival +KSamba de la ma dels Sandungueros!, els dies 26 i 27 de Juny a Lloseta.  En aquesta ocasió es Festival obre ses portes a totes aquelles batucades de Mallorca, Península i Europa que hi vulguin participar.

La festa començarà divendres vespre amb una “Nit de Samba”, on es programaran actuacions dels diferents blocos assistents per distint punts des poble. Serà una bona ocasió per “treure’ns sa toquera” i també per espipellar alguna cosa a ritme de samba.

Dissabte dematí tallers de màxima qualitat al Palau d’Aiamans, ni més ni manco que a càrrec de Marivaldo Paim (Ilê Aiyê), Roberta Paim (Zalindê) i Sean Tahiri (Mulêketú). Es tracta d’una ocasió única per aprendre de mestres de talla internacional. I en acabar els tallers paelleta pels assistents.

S’horabaixa Lloseta tronarà amb un gran Passacarrers amb totes les batucades, que acabarà en es Palau amb actuacions d’escenari: Carabassamba Rio, Batukada Terraroja, Showtime amb Jayme Altaz, Pachamama, Sandungueros i els Mûleketú, uns cracks guanyadors tres vegades del Concurs de Batucades de París.

I pels que tenguem més ganes de festa, tendrem es Teatre de Lloseta a disposició per continuar fins ben avançada sa nit. Igualment es batuquers que hi volguin dormir en es poble hi podran quedar en es poliesportiu durant tot es cap de setmana des festival.

Es Festival +KSamba 2015 torna enguany per acollir a totes aquelles batucades, de sa roqueta o d’afora, que tenguin ganas de tocar, d’aprendre i sobretot de passar-ho bé. Salut i +KSamba!

sambafunproject
5 April, 2015

El passat mes de Març els Sandungueros vam participar a la convenció d’una gran empresa multinacional que va triar Mallorca per reunir-se i dur a terme diferents activitats amb l’equip.

Els vam proposar realitzar es nostre Samba Fun Project, un microtaller de Samba i ball afro pels 60 directius assistents a la convenció. Tot d’una es client ens va donar “el sus” la maquinària Sandunguera es posà en marxa per definir es vestuari dels participants, el qual es va preparar específicament per aquesta activitat.

Es tractava d’entrar per sorpresa i a tot ritme al lloc que el client va triar per sopar. Després de l’impacte inicial, els conduírem a una sala on havíem disposat instruments per tots. L’objectiu consistitia en formar un autèntic bloco, en poc més d’una hora i amb secció de ball incluïda. Tot va sortir a la perfecció: en Jayme Altaz va conduïr un taller de ball afro amb part dels participants mentres els Sandungueros montàvem un Reagge marxós amb la resta.

Després ens vam juntar per donar-ho tot tocant i ballant plegats. Va ser una experiència realment guapìssima tant per ells com per nosaltres, i en acabar ens van deixar molt clar que no recordàvem una activitat millor. Abans d’anar-nos els vam obsequiar amb uns minuts de show Sandunguero amb molt de power i ens despedírem feliços d’haver fet una bona feina.

sandungueroscarnaval2015
22 February, 2015

Els Sandungueros hem gaudit d’un cap de setmana de Carnaval ple de bolos.

Vam encendre els motors es dijous de Carnaval amb l’actuació dels nostres Sandungueros Juniors a sa Rueta de Lloseta. Divendres els adults vam animar sa Rueta de Pollença, on vam poder tocar plegats amb els menuts del CEIP Costa i Llobera, als que havíem preparat per l’ocasió setmanes abans amb uns tallers de percussió per infants. Els infants són un públic ben agraït i els Sandungueros ens ho vam passar pipa amb ells.

Dissabte “doblete”: ens esperava sa Rua d’adults de Pollença i sa Rua d’Inca, ses dues a sa mateixa hora. Gràcies a mesos de molta feina vam poder preparar dues formacions ben solvents per animar sa festa.

Però encara ens quedava es gran dia, es des Carnaval de Lloseta, sa nostra gran rua. Una grandiosa comparsa de més de 80 Sandungueros vam sortir a donar-ho tot, vestint una magnífica disfressa obra des nostre talentós equip d’uniforme i maquillatge, la qual s’inspirava en un animal mitològic, es drac. Es poble sencer va vibrar amb la contundència des power Sandunguero més potent i ens va respondre com mai.

Va ser un dia de felicitat i festa, i ja comptam els dies pes proper Carnaval!

12651766914688308914121504767437178399288o1
25 January, 2015

Aquesta passada setmana vam tenir el plaer de comptar als nostres assajos amb Pablo Ortiz, director de l’Escola Carnavalia d’Alacant i bon amic dels Sandungueros.

Pablo és un autèntic coneixedor de la música dels blocos afro bahians i un dels millors professors de Samba Reggae del nostre País. Vam poder comptar amb ell tant als assajos de les nostres formacions Juniors, com als dos grups d’adults dels Sandungueros. Van ser uns assajos vibrants i molt canyers, on vam incorporar nous ritmes i arreglos, i vam disfrutar de la direcció, l’energia i es bon rollo d’es nostre convidat d’excepció.

Amb la seguretat de que ens tornarem a trobar aviat ens despedírem fins la pròxima! Salut Pablo!

jornadesdeconvivancia
24 November, 2014

Els dies 22 i 23 de novembre hem celebrat es nostre primer cap de setmana Sandunguero. Ha estat una mena de jornades de conviència dirigides a tots els que formam part d’aquesta gran família: juniors i adults.

Ens reunírem dissabte horabaixa a sa magnífica Casa de Colònies de S’Olivaret, a Alaró, amb cafè i dolç com a benvinguda. Després férem un taller de masses ben productiu i en acabar encenguérem ses parrilles per gaudir d’una bona torrada i un poc de festa nocturna.

Diumenge en aixecar-nos vam preparar un bon berenar per agafar forces, ja que ens esperava una activitat sorpresa molt especial: una divertida gincana plena de proves físiques, musicals i d’enginy, amb l’única intenció de passar-ho bé, fer grup i conéixer millor a les noves incorporacions.  I per dinar, porcelleta! En acabar aprofitàrem es cafetet amb ensaïmades per parlar de sa nostra propera fita important, es Carnaval de Lloseta.

Gairebé setanta Sandungueros hem pogut gaudir d’un cap de setmana de molta diversió i desonnexió.

blocox
17 November, 2014

El passat mes d’octubre en Llorenç Seguí i en Toni Crespí, dos membres dels Sandungueros viatjaren cap a Frankfort per incorporar-se a Bloco X i tocar amb ells a la Marató de la ciutat.

Baix el nom de Bloco X, una sel.lecció dels millors sambistes d’Europa es reuneixen per tocar plegats cada any. Junts interpreten samba carioca, i el alt nivell dels components fa possible que puguin tocar sense gairebé haver assajat abans.

L’agrupació Bloco X pretèn consolidar i desenvolupar l’escena de la Samba de Rio a Europa. Els seus membres provenen de països com Anglaterra, Alemanya, França, Països Baixos, Polònia, Àustria, Suècia, Espanya, Hongria, Itàlia, Sèrbia, etc.

Els Sandungueros estam ben orgullosos de comptar amb dos components a una de les bandes més punteres d’Europa. Felicitats amics!

105490758494474150677785427864963183957524o
27 September, 2014

La temporada estiuenca està sent de molta activitat pels Sandungueros, ja que enguany tenim la fortuna de poder animar un bon nombre de noces i esdeveniments de molta qualitat, a diferents hotels i localitzacions d’autèntic luxe.  Tot això sense haver deixat de banda l’organització des Festival +KSamba 2014 a Lloseta, ni tampoc els preparatius per s’Internatioles Samba Festival a Coburg, les quals són dues fites importantíssimes del calendari Sandunguero.

 

El +KSamba arribà enguany el dissabte 28 de juny. El matí poderen gaudir més de 100 persones dels tallers de percussió afrobrasilera, una master class a càrrec d’en Marivaldo Paim (Ilê Aiyê),un taller de nivell mitjà amb en Pablo Ortiz (Carnavalia), i un per iniciació a la percussió amb en Toni Crespí, professor dels Sandungueros. Hi va haver paella pels participants i seguidament el 3r fòrum de batucades.

equiposandungueros3
28 August, 2014

Vols que es teu fill participi a una activitat divertida i social? Idò és el moment d’apuntar-lo a sa nostra batucada junior, adreçada a nins i nines a partir de 7 anys. Els assajos són els dilluns horabaixa en es Teatre de Lloseta i actualment tenim dos grups oberts en funció de la franja d’edat. Posa’t en contacte amb nosaltres i et donarem tota sa informació!

I si ets una d’aquestes persones que quan ens veus tocar penses “jo voldria apuntar-me als Sandungueros”, idò ara pots! Per segon any obrim inscripcions al grup de Sandungueros Amateurs, una activitat que et permetrà desconnectar, conéixer gent nova i sobretot passar-‘ho bé a ritme de batucada! Els assajos són els dilluns al capvespre i no són necessaris coneixements musicals previs. Informa’t i vine a provar, t’enganxarà!

poster2014comprimido
29 May, 2014

Després de l’èxit de la primera edició, els Sandungueros ens posam novament al capdavant de l’organitazció del Festival +KSamba’14, que enguany conta amb un programa d’activitats ben interessant i de qualitat, amb la presència de figures molt importants dins el panorama sambístic nacional i internacional.

Es Festival es durà a terme en un sol dia, el 28 de juny al Palau d’Aiamans de Lloseta. Al matí les batucades convidades tendran l’oportunitat d’assistir a diferents tallers de percussió afrobrasilera, amb la presència destacada de Marivaldo Paim -Director musical de Ilê Aiyê- qui oferirà una Master Class als batuquers més avançats. A s’horabaixa tindrà lloc el Gran Passacarrers on participaran centenars de batuquers i batuqueres. Després la festa continuarà al Palau d’Aiamans amb un bon cartell d’actuacions i l’assistència ja confirmada de Coco Malangâo (Madrid).

El proper 28 de juny teniu una cita que no us podeu perdre: arriba el Festival +KSamba’14! (l’entrada és gratuïta)

sandunguerospara-cabaretsauvage
13 April, 2014

Els Sandungueros hem viatjat a París per participar a la desena edició del prestigiós concurs de batucades que s’organitza al Cabaret Sauvage, un espai de luxe per acollir una vetllada que va ser inoblidable.

L’experiència ens ha deixat sense paraules. Hem pogut compartir aquest magnífic escenari amb algunes de les batucades més destacades d’Europa, i meravellar-nos amb l’altíssim nivell que hi ha a França. Felicitam de tot cor a Zalindê, les merescudíssimes guanyadores, que van fer vibrar amb la seva elegància a les més de 1000 persones que es van reunir a aquest event.

Després des Concurs disfrutàrem de s’ambientasso des Cabaret, i amb poquet temps per dormir anàrem a animar la Marató de París. Tot un privilegi per nosaltres haver estat convidats a la que és una de 10 millors Maratons del món; ara ja sabem el perquè.

Hem tornat a Mallorca amb el triple de motivació per seguir fent feina i poder tornar a la Ciutat de la Llum i de la Samba!

sandunguerosrua2014
14 March, 2014

El passat 2 de març els Sandungueros vam gaudir de sa nostra estimada Rua de Lloseta.

Es Carnaval d’enguany ha estat molt especial -sempre ho és- per un motiu ben important: per primera vegada els dos grups d’adults dels Sandungueros ens juntàvem per tocar plegats. Més de 40 batuquers i una vintena d’acompanyants completàrem una comparsa plena de marxa, color i power sandunguero.

concoursdebatacadascabaretsauvage
5 December, 2013

El proper 5 d’abril els Sandungueros tenim la fortuna de participar al “10ème Concours de Batucadas” al Cabaret Sauvage de París.

Aquest concurs representa una fita entusiasmant per nosaltres, ja que hi participen només unes poques formacions d’altíssim nivell a Europa, com Zalindê o Muleketu, ambdues guanyadores d’edicions anteriors.

Un jurat composat per professionals del món musical (locutors de ràdio, músics professionals, periodistes…) avaluaran repertori, harmonia, coreografia, vestuari i sobretot musicalitat de les batucades participants. Nosaltres ja hi estam fent feina de valent per deixar el pavelló dels Sandungueros ben alt!

Oh la la!! París ens espera!

sandunguerossambateambuildingdegremontweb
6 November, 2013

Els Sandungueros hem duit a terme la nostra activitat “Samba Teambuilding”, un taller vivencial adreçat a fomentar la cohesió d’equips a empreses el qual té la batucada com a principal fil conductor.

En aquesta ocasió directius i membres de l’empresa Degremont han format la seva pròpia batucada per experimentar en primera persona les qualitats d’un equip d’alt rendiment: objectius comuns, compromís, comunicació, flexibilitat… entre d’altres.

Una batucada és un perfecte exemple de que “el tot és molt més que la suma de les parts”, i per tant una forma magnífica d’interioritzar el veritable sentiment d’equip. Tot això, a més, de manera divertida: mirau quin equipasso!

iifa²rumdebatucades
28 October, 2013

El passat 26 d’octubre els Sandungueros acollirem el II Fòrum de Batucades de Mallorca. El Fòrum és un intersantíssim espai de trobada dirigit a directors/es i representants de cada batucada on poder posar en comú els nostres desitjos, problemes i inquietuds.

Durant la primera edició del Fòrum -duita terme en el marc del passat Festival +KSamba- va quedar palès que els batuquers som un col.lectiu nombrós, a prop de 800 persones a tota Mallorca, i que si estam units i en contacte seran molts els beneficis que obtindrem per les formacions que representam, i també per a tot el col.lectiu en general.

sandunguerosjunior
27 June, 2013

Després de l’èxit del primer grup de Sandungueros Junior, obrim convocatòria per a noves inscripicions de cara al proper curs escolar. Si vols que es teu nin o nina formi part de sa nostra batucada junior, i que gaudeixi d’una activitat divertida i social,  ja pots contactar amb nosaltres i t’informarem de tot.

I si ets adult sense coneixements musicals, però t’agradaria formar part d’una batucada, t’informam de que ja hem obert inscripcions pel primer grup de Sandungueros Amateur, adreçat a persones que s’inicien en aquest món, i que tenen ganes d’aprendre i sobretot de passar-ho bé! Ja hem rebut vàries peticions, no ho dubtis i informa’t!

sambafestivalcoburg
6 June, 2013

L’agrupació musical SANDUNGUEROS SAMBA CLUB ha estat convidada per quart any consecutiu al Festival Internacional de Coburg, que enguany celebra la seva vint-i-dosena edició.

El llarg recorregut d’aquest festival, la qualitat de les batucades convidades i el nombrós públic assistent ha aconseguit que el Festival Internacional de Coburg s’hagi consolidat i esdevengui el més important d’Europa i un dels més importants del món, després dels Carnavals de Rio de Janeiro i Salvador de Bahia.

posterdef-1
15 May, 2013

L’any 2013 els Sandungueros Samba Club celebram el nostre desè aniversari, una fita molt especial per al nostre grup. Aquests deu anys de vida deixen constància davant el públic en general, i davant nosaltres mateixos, que hem assolit un grau de maduresa artística, musical i de grup cohesionat que bé mereix una celebració especial: el Festival +KSamba!

Amb aquest raonament es va començar a perfilar una idea que així com ha anat prenent forma ha tornat de cada vegada més ambiciosa i agosarada fins esdevenir en un projecte sense precedents a Mallorca; un Festival de batucades que hem batejat amb el nom de +KSAMBA, un projecte transversal, integrador i d’una repercussió expansiva gràcies a la participació de la majoria de batucades de Mallorca i a la crida que farà l’assistència de ZALINDÊ, el grup de batucada de samba de Bahia més important d’Europa.

Last entries
November 16, 2023
August 31, 2023
February 21, 2023
December 1, 2022